Linum - Kotisi jokaiseen huoneeseen

Linum on yritys, joka perustamisvuodestaan 1966 asti on valmistanut laadukkaita ja kestäviä skandinaavisia kodintekstiilejä. Linum on voittanut muotoilustaan useita tekstiilialan palkintoja. Merkittävin niistä on haluttu ja arvostettu Svensk Form palkinto.

Ympäristön lisäksi suunnittelu, toiminta ja laatu ovat aina olleet keskeisiä tukipylväitä toiminassa. Osa Ruotsin parhaista tekstiilisuunnittelijoista on uransa aikana työskennellyt Linumille. He ovat suunnitelleet erilaisia kankaita, tyynyjä, peittoja, pyyhkeitä ja tuhansia malleja muita kodintekstiilejä.

Suunnittelijoiden tehtävänä on tuottaa sekä ajattomia klassisia malleja että kokoelmia, jotka soveltuvat sen hetkiseen tyyliin. On tärkeää, että asiakkaamme tunnistavat jokaisesta tuotteesta Linumin ulkoasun ja että tarjoamme myös jotain uutta ja jännittävää jokaiselle sesongille.

Linumin tuotteita voit yhdistellä ja sovitella keskenään. Sinun on helppo tehdä yhdistelmiä jotka sopivat kotisi tunnelmaan. Linumin laaja ja laadukas valikoima tarjoaa mahdollisuuden sisustaa monipuolisesti sekä ajattoman trendikkäästi tuotteilla jotka kestävät arjen haasteet.